Wie ben ik?

Mijn naam is Ghisêl Crielaard en ik ben sinds oktober 2011 gecertificeerd NatuurWijzer in de regio Breda.

 

Voor NatuurWijs ga ik met een schoolklas 3 keer per schooljaar een dag naar buiten. Het programma van deze dag wordt op maat gemaakt in overleg met de leerkracht. NatuurWijs is opgezet volgens de nieuwste didactische ontwikkelingen en sluit aan bij de nieuwe Leerlijn Natuur. NatuurWijs levert een belangrijke bijdrage aan de kerndoelen uit het leergebied 'Oriëntatie op jezelf en de wereld'.

 

Daarnaast bied ik per 1 september 2014 ook schooluitjes, juffendagen, BSO en brede school activiteiten aan. Deze zijn altijd buiten in een nabij gelegen natuurgebied. Ook deze activiteiten worden in overleg opgesteld en uitgevoerd.

 

Sinds 2012 organiseer en begeleid ik kinderfeestjes. Heerlijk naar buiten om te ontdekken wat er in de natuur te vinden is. Vaak veel meer dan kinderen in eerste instantie hadden verwacht.